Praktisk info

KONTAKT VEDRØRENDE BILLETKØB

Al kontakt vedrørende billetkøb eller billetombytning sker til Billetten, Birkemosevej 7A, 6000 Kolding, tlf. 70202096 eller service@billetten.dk . Ombytning af billetter sker ligeledes ved henvendelse til Billetten.

Kontoret ved teatret åbent på hverdage.  Billetter ikke længere købes eller ombyttes her, men kontakt i stedet Billetten.dk.

Åbningstider

Administrationen:  Mandag – torsdag kl. 10 – 14 og fredag kl. 10 – 13

Spilletider

Se de konkrete spilletider på hvert enkelt arrangement – dørene åbner altid en time for showstart.

Årskort

Der er 14 dages fortrydelsesret fra købsdatoen, og herefter refunderes årskortet ikke. Alle juridiske forpligtelser ved køb af årskort henføres til Kolding Egnsteater.

ÅRSKORTET UDLØBER MED UDGANGEN AF SÆSON 24/25.

– HAR DU KØBT DIT ÅRSKORT FØR D. 4. JUNI 2024, ER  DET GÆLDENDE TIL OG MED UDGANGEN AF SÆSON 24/25.

DET ER IKKE MULIGT AT KØBE ÅRSKORT EFTER D. 4. JUNI 2024.  TIL GENGÆLD FÅR DU 20% RABAT PÅ ALLE BILLETTTER VED KØB AF MINIMUM 3 STK. UANSET, HVILKET TEATER DU KØBER BILLETTER TIL.

DINE ÅRSKORT FORDELE GÆLDER HELE SÆSON 24/25

Fornyelse:

Når dit nye digitale Årskort skal fornyes efter et år, så modtager du påmindelse 14 dage, 7 dage og 3 dage før fra vores billetudbyder Billetten. Herefter trækkes beløbet automatisk på de oplyste kontooplysninger. Ønskes årskortet ikke forlænget kontaktes Kolding Egnsteater inden fornyelse.

Booking af Årskortbilletter:

Du kan bestille din årskort-billet på vores hjemmeside ved at logge ind på din profil. Billetten bliver sendt til din mail, og du kan vælge enten at printe billetten eller vise den på din telefon. Er I flere, der har et årskort til Kolding Egnsteater, kan I nemt reservere plads ved siden af hinanden ved at indtaste jeres individuelle årskortkoder. Årskort-koden står nederst til højre på årskortet. Husk at medbringe hvert jeres årskort, samt legitimation når I skal i teatret.

Årskort er altid koblet op til en personlig mail – kontakt billetten.dk på tlf. 7020 2096 – hvis du oplever udfordringer.

Årskortholdere hos Trapholt, Museum Kolding, Geografisk Have og Kongernes Samling Koldinghus

Book en billet og vælg “billettype” ud fra den kulturaktør, du er årskortholder hos og modtag 20% i rabat.  Husk, at medbringe dit gyldige årskort.

 

Billetpriser

Billetpriser varierer fra arrangement til arrangement – se de konkrete priser under hver enkel forestilling/event. Vi differentierer mellem voksne, børn & studerende samt skoleforestillinger og gruppepriser, der kan indhentes ved direkte kontakt til teatret.

I teatret med børn 

Alle børn under 13 år, kan opleve teatret i følgeskab med en voksen over 18 år.

GØR DIT BARN TEATER-PARAT
Du kan med fordel forberede dit barn på turen i teatret. Dette kan du gøre ved at forklare lidt om, hvad teatret er og hvad I skal se. Derudover kan det være en god idé, især hvis det er første gang barnet skal i teatret, at fortælle, at salen oftest er mørk under forestillingen, så dette ikke skræmmer de mindste.

Aflysninger

Ved aflysning af en forestilling bliver du kontaktet af Kolding Egnsteater. Om muligt ombyttes billetterne til en anden forestilling. Ellers refunderes billettens pris. For at kunne overføre pengene til dig skal vi have oplyst registrerings- og kontonummer. Omkostninger som forsendelses-, ekspedition-, ordre- og billetgebyr refunderes ikke.

Er du årskortholder slettes årskortbilletten. Herefter kan årskortholderen hente ny billet til en anden spilledato. Er det ikke muligt at få billet til forestillingen en anden spilledag enten pga. omfattende aflysninger, sidste spilledato eller udsolgte forestillinger ydes der ikke kompensation for den aflyste billet.

Scenerne

STORE SAL

Der er plads til 175 publikummer i Kolding Egnsteaters store sal.

LILLE SAL

Der er plads til 50 publikummer i Kolding Egnsteaters lille sal.

Dørene til salene bliver åbnet kort inden forestillingens start.

Kontakt Billetten.dk på tlf. 7020 2096, hvis du har særlige behov ifht. siddepladser i vores teatersale.

Transport

OFFENTLIG TRANSPORT
5 minutters gang fra Kolding Banegård og rutebilstation samt fra bybusterminal.

BIL
20 minutter fra Vejen
29 minutter fra Haderslev
52 minutter fra Esbjerg
30 minutter fra Vejle
28 minutter fra Fredericia
1 time fra Odense
1 time og 15 min. fra Århus.

Husets faciliteter

Jeg er gangbesværet og/eller en person med et handicap, kan jeg komme i jeres hus?
Det kan du tro. Vi har elevatorer op til vores sal og ned til vores toiletter. Vi har også et toilet for personer med handicap. Hvis du har brug for hjælp, kan du altid spørge vores personale på dagen. Vi anbefaler, at du ringer til os, hvis du har brug for pladser til personer med handicap, så guider vi dig til, hvilke pladser der passer til dit behov.

Hvor kan jeg parkere henne?
Der er desværre ikke parkering lige ude for døren, men vi anbefaler at du bruger denne hjemmeside, til at få et overblik over parkering i nærheden.
https://parkering.kolding.dk

Er der garderobe?
Ja, der er garderobe i foyeren til venstre når man kommer ind. Garderoben er dog på eget ansvar.

Hvad kan jeg betale med i baren eller i døren?
Vi tager imod Dankort, Visa, kontanter og mobilepay.

GAVEKORT

Jeg har et gavekort der snart udløber, hvad gør jeg? Vi anbefaler selvfølgelig, at du kommer og bruger det på en forestilling eller en event, men hvis du ikke kan nå det inden det udløber, kan vi forlænge dit gavekort mod et gebyr på 25 kr. indenfor gyldighedsperioden.

Mit gavekort virker ikke på hjemmesiden, hvad gør jeg? På nogle af vores gavekort kan det være svært at se forskel på (bogstavet) O og (tallet) 0, prøv derfor at bytte rundt. Hvis dette ikke virker, så ring eller skriv en mail til os, hvor du forklarer problemet.

PERSONDATAPOLITIK og GDPR

Teater i Kolding og Kolding Egnsteater indsamler almindelige personlige oplysninger som navn, adresse, mailadresse og telefonnummer, når kunder køber billetter, årskort. Ved tilmeldig til nyhedsbrev på TEATER I KOLDING, opbevarer vi udelukkende navn og mailadresse.  Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev, ved at klikke nederste i nyhedsbrevet – på “AFMELD NYHEDSBREV”. Disse oplysninger bliver behandlet med fortrolighed, og sælges ikke videre til tredjepart. Ligeledes kan du altid rette henvendelse til vores billetudbyder; www.billetten.dk, for at få slettet din data hos dem.

Hvert 3. år – renser og sletter vi data for inaktive kunder. Næste gang vi gennemgår og sletter inaktive kunder vil være august 2026.

Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du er i tvivl om noget.

Vores billetudbyder er Billetten A/S
Du kan læse om deres persondatapolitik her.

Vores hjemmeside bruger cookies.

 

SPAR 20%

KØB MINIMUM 3 BILLETTER PÅ TEATER I KOLDING.DK

  • SÅ KVITTERER VI MED 20% RABAT PÅ STORT SET ALLE FORESTILLING OG EVENTS I SÆSON 24/25*

 

 

 

*20% rabat udløses ved køb af billetter til minimum 3 forskellige forestilling/events på teaterikolding.dk i indeværende sæson.

+
Nyhedsbrev
Teaterikolding.dk er et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret, Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på teater og andre kulturelle events i Kolding.