Vinden i piletræerne

17. september 2024

Glæd dig til Teater Next’s store publikum- og anmelderroste forestilling for hele familien i en eventyrlig farverig og magisk opsætning.
Det er historien om Muldvarp, der forlader sit ensomme, mørke hjem og finder sammen med den venlige Mosegris, der lever i brinken ved den store flod. Mosegris lærer ham bl.a. om Vildskoven og de farer, der lurer i den.

Deres ven Tudse er ikke særlig eftertænksom, ret så egoistisk og meget fascineret af biler i høj fart – så fascineret, at han ikke forstår de konsekvenser som biler i høj fart har. Udover at Tudse er tæt på at slå sig selv og andre ihjel, skubber han alle væk med sin arrogance og lever i uønsket ensomhed.
Muldvarp og Mosegris begiver sig ind i Vildskoven for at rådføre sig med den mystiske Grævling. Sammen sætter de sig for at hjælpe deres ven!
”Vinden i Piletræerne” er en visuel smuk og sanselig forestilling med biler, både, tog og meget mere, med vigtige tematikker om venskab, tolerance og fællesskab. Teater Next har sat alle sejl for, at give børn og voksne i alle aldre fra fem år en teateroplevelse udover det sædvanlige.


Kreditering

FORFATTER: Kenneth Grahame
MANUSKRIPT OG INSTRUKTION: Christian Bergman
MUSIK: Christian Dahlberg
SANGTEKSTER: Christian Dahlberg og Christian Bergman
SCENOGRAFI: Kirsten Brink
LYSDESIGN: Anders Leth Jensen
LYDKONSULENT: Mads Stagis
KOREOGRAFI: Peter Friis
MEDVIRKENDE: Sara Line Møller Olsen, Michael Slebsager, Mikkel Baden-Jensen og Christian Bergman

 


Varighed

Forestillingen varer 1 time og 40 min. inkl. 20 min. pause og er en familieforestilling fra 5 år.

17. sep tirs / KL. 16:30
Vinden i piletræerne

SPAR 20%

KØB MINIMUM 3 BILLETTER PÅ TEATER I KOLDING.DK

  • SÅ KVITTERER VI MED 20% RABAT PÅ STORT SET ALLE FORESTILLING OG EVENTS I SÆSON 24/25*

 

 

 

*20% rabat udløses ved køb af billetter til minimum 3 forskellige forestilling/events på teaterikolding.dk i indeværende sæson.

+
Nyhedsbrev
Teaterikolding.dk er et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret, Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på teater og andre kulturelle events i Kolding.