vinsmagning kolding egnsteater

VIN (smagning) & VINYL

13. december 2023

Til denne unikke omgang VIN & VINYL – inviterer vi ind til en helt særlig oplevelse. Vi får nemlig besøg af Rasmus Schwaner indehaver af VildMedVin Kolding. Rasmus vil guide os igennem 6 forskellige vine – 2 hvide, 3 røde og 1 portvin – akkompagneret af Thomas Storm, der nøje har udvalgt vinyler tilpasset vine og sæsonen.

Vinsmagning er en kunst, der inviterer os til at udforske og værdsætte de subtile nuancer, aromaer og smagsoplevelser, der findes i en flaske vin. Det er ikke blot en aktivitet for vinelskere, men også en rejse gennem historie, kultur og natur.

Når man deltager i en vinsmagning, åbner man døren til en verden af sanselig opdagelse. Det handler om at bruge alle vores sanser – synet, lugtesansen, smagssansen og endda følesansen – for at forstå og værdsætte vinen fuldt ud. Kombinationen med Vinyler – gør denne aften fuldendt.

Vinsmagning er også en social aktivitet, der giver mulighed for at dele indtryk og oplevelser med andre. Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren vinkender, er vinsmagning en berigende og fornøjelig måde at udforske verden af vin på. Det er en chance for at sætte tempoet ned, nyde øjeblikket og fordybe sig i smagene og aromaerne, der findes i hver eneste dråbe.

Rasmus har ligeledes gode tilbud med på vine netop denne aften.

NB. Undtagelsesvis er der ikke yderligere rabat på denne event

 

Vi beder Dem huske på, at dørene åbner for bespisning en time før forestillingsstart – samt deadline for bestilling af bespisning er 1 hverdag før showet.

Ost & charcuteri bræt – pr. person 175,-

Udvalg af lokalt og hjemmelavet charcuteri & paté med oliven og kapers samt ost med æblekompot og friskbagt surdejsbrød fra Beanster Baker.

Bestil Deres mad når De køber billet eller direkte på FRU MAJA

SPAR 20%

KØB MINIMUM 3 BILLETTER PÅ TEATER I KOLDING.DK

  • SÅ KVITTERER VI MED 20% RABAT PÅ STORT SET ALLE FORESTILLING OG EVENTS I SÆSON 24/25*

 

 

 

*20% rabat udløses ved køb af billetter til minimum 3 forskellige forestilling/events på teaterikolding.dk i indeværende sæson.

+
Nyhedsbrev
Teaterikolding.dk er et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret, Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på teater og andre kulturelle events i Kolding.