Sebastian Dorset er vært, når videnskaben indtager teatret. Mød førende forskere og bliv klogere, når bøger forvandles til monologer og kommer under kærlig behandling i et anderledes og levende talkshow.
Hvis du også er fan af de små Tænkepause-bøger om store tanker så kom med, når TÆNKEPAUSER LIVE går tæt på månedens aktuelle bog. Oplev en skuespiller forvandle videnskaben til teater og mød forskeren bag bogen i en samtale med aftenens vært, journalist og komiker Sebastian Dorset. Publikum har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.
Med i billetprisen er FRU MAJAs MÅLTID
Derudover kan der købe et eksemplar af månedens Tænkepause-bog, og baren er åben både før og efter arrangementet.
TÆNKEPAUSER LIVE foregår i et unikt samarbejde med Aarhus Universitetsforlag, som hver måned udgiver en ny bog i den populære serie Tænkepauser. Heri formidler topforskere fra landets universiteter deres viden om alt fra tyngdekraft og sagaer til penis og døden. Forlaget kalder det viden til hverdagen. Anmelderne kalder det genialt. Produceret af Nørrebro Teater.
Kl. 18.30 – Fru Majas Måltid
Kl. 19.30 – Sebastian Dorset byder velkommen
Kl. 19.35 – MONOLOG
Kl. 20.00 – Pause
Kl. 20.15 – 21.15 – Vi mødes på KOLDING BIBLIOTEK til foredrag med forskeren og forfatter på aftenens TEMA
I samarbejde med Books & Beans og Kolding Bibliotek
Det ligger dybt i os mennesker at konkurrere med andre. Vi konkurrer alene, sammen med vores kollegaer eller hele Danmark, når vores landshold løber på banen. Fra vi bliver født, til vi dør, måles og vejes vi af os selv, vores lærere, arbejdsgivere og venner. I et samfund, hvor alting accelererer, sætter vi nye mål og gør vores bedste for opnå dem. Også selvom det kan betyde, at vi må skubbe andre til side. Vores modstandere? De lurer overalt, i familien, på arbejdet, i klubben eller måske i spejlet på badeværelset.
Forfatterpræsentation
Christian Tolstrup Jensen er historiker, ph.d. og adjunkt ved Institutionen for idrætsvidenskab på Malmø Universitet. Med udgangspunkt i idræt, idrættens arrangementer og spejderbevægelsen forsker han i, hvordan vi gennem historien har skabt fællesskaber både ved at konkurrere mod hinanden og ved samles om en fælles sag.