Ssshh! – Stilhed og storm

31. januar 2025

3 skuespillere og 2 musikere stiller skarpt på livet ved kysten gennem det nittende århundrede.

I en stumfilms-agtigstil, i et minimalistisk sprog, med humor, musik og ganske få ord fortælles om havnen, hårdt arbejde, familieliv, sorger og glæder, moderne tider, fester, sild og svingommer. Midt i det hele står kvinderne. De skal både arbejde, holde hus, bære over, styre regnskab, sige noget, tie stille -og se godt ud.

Og ind i mellem er der helt stille…Stilhed er øjeblikket, hvor vi er opmærksomme, vi venter på noget, en lyd, et signal, et tegn, et brøl. Verden er mere og mere larmende. Med forestillingen stopper vi op, lytter, og lader en række universelle og underholdendehistorier få plads et øjeblik. Ssshh! Luk munden i, spær øjne og ører op og lad musikken og billederne tale for sig selv.

TeaterBLIK skaber i samarbejde med Esbjerg Ensemble en forestilling for det voksne publikum.


Kreditering

Skuespillere: Maria Grønlund Malling, Lisa Becker, Gertrud Exner
Musikere: Antti Salovaara og Claus Carlsen
Komponist: Claus Carlsen
Instruktør: Hans Rønne
Kostumedesigner: Trine Walther
Producent: Marie Cathrine Egetoft

31. jan fre / KL. 19:30
Ssssshhh - Stilhed og Storm

SPAR 20%

KØB MINIMUM 3 BILLETTER PÅ TEATER I KOLDING.DK

  • SÅ KVITTERER VI MED 20% RABAT PÅ STORT SET ALLE FORESTILLING OG EVENTS I SÆSON 24/25*

 

 

 

*20% rabat udløses ved køb af billetter til minimum 3 forskellige forestilling/events på teaterikolding.dk i indeværende sæson.

+
Nyhedsbrev
Teaterikolding.dk er et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret, Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på teater og andre kulturelle events i Kolding.