Piano Matiné med Jazz i Trekanten

26. september 2021

Human Being Human på Kolding Egnsteater søndag den. 26. september kl 15:00.

Til den første af tre Piano Matinés kan du møde de internationalt anerkendte musikere, Esben Tjalve (piano), Torben Bjørnskov (bas) og Frederik Bülow (trommer), som tilsammen udgør trioen Human Being Human.

Du kan forvente en koncert, hvor den akustiske jazz-trio bliver udfordret. Med elementer af electronica og ambiente landskaber udvides trioens lydunivers og skaber muligheder, som ellers er forbeholdt langt større ensembler. I en smuk balance mellem improvisation, grooves og stemninger, tager trioens musik dig fra filmiske landskaber til storbyens intense kakafoni. Her er lige dele inspiration fra Bachs kontrapunkt til 70’ernes sumpede souljazz og lyden af Skandinaviens melodiske og melankolske tone med et moderne jazz-tronica twist. Musikken er i den grad kontemporær  og en kommentar til mange af tidens tendenser og nye verdensordener.

Til denne søndagsmatiné vil du ikke blot få en musikalsk oplevelse men også få mulighed for at tale med musikerne og høre deres tanker om musikken og om deres virke som kunstnere, mens du får et stykke kage og en kop the. Der er også åbent i baren.

Du kan købe billetter i døren eller på

https://ticket.livebackend.com/jazzitrekanten/e/human-being-human/


Entre pr. koncert: 90 kr. / 30 kr. for studerende og unge under 30

For alle tre koncerter: 180 kr. (tre for to pris) / 60 kr. for studerende og unge under 30

Jazz I Trekanten præsenterer i samarbejde med Kolding Egnsteater tre Piano Matiné koncerter i efteråret. Du vil møde nogle af de bedste danske pianister, som vil spille på det fine Hindsberg Flygel, vi har lånt af Erda og Christian Schrøders Fond. Pianisterne vil fortælle om deres musik og kunstneriske virke, og der vil helt sikkert opstå en hyggelig stemning i teatrets ny-istandsatte Foyer. Vi serverer nemlig the og kage på bedste Matiné maner, og baren er åben med kolde og varme drikke. Der kan købes en samlet billet til alle tre koncerter for to koncerters pris, og i efteråret kan du møde:


Søndag d. 26/9 kl. 15:00 – Human Being Human – Esben Tjalve på piano

Søndag d. 31/10 kl. 15:00 – Carsten Dahl solokoncert

Søndag d. 28/11 kl. 15:00 – Fellowship m. Henrik Gunde & Jesper Bodilsen


Torben Bjørnskov: acoustic bass, electronics

Torben Bjørnskov er musiker og komponist og en af Danmarks mest efterspurgte bassister. Han har optrådt/turneret i det meste af verden og arbejdet sammen med musikere fra en lang række lande særligt U.S.A og de skandinaviske lande. Koncerterne har fundet sted fra de helt små spillesteder til eksempelvis store internationale steder som North Sea Jazzfestival og Royal Festival Hall i London. Derudover medvirker han på en lang række studie og liveindspilninger, herunder en række albumudgivelser i eget navn.

Esben Tjalve: piano, keys

Esben Tjalve er pianist og komponist og Bachelor fra Royal Academy of Music med en Master i komposition fra Guildhall School of Music i London. Han har været bosiddende i London i en årrække og været aktiv på den engelske jazzscene. Desuden har Tjalve skrevet musik for BBC-radio drama, Universal, EMI og Warner Chappell samt skrevet prisvindende musik til film for forskellige kunstnere og udgivet to jazzalbums med sit eget band Red Kite.

Frederik Bülow: drums

Frederik Bülow er trommeslager og komponist og DMA-vinder med sit band Bangin’ Bülows Nice Jazz Quartet BBNJQ har turnéret i Europa, Rusland og USA.
Frederiks Jazztronica-kvintet Abekejser har brudt grænsen mellem jazz og elektronisk musik og er blevet tildelt Jazz Nyt Prisen.

SPAR 20%

KØB MINIMUM 3 BILLETTER PÅ TEATER I KOLDING.DK

  • SÅ KVITTERER VI MED 20% RABAT PÅ STORT SET ALLE FORESTILLING OG EVENTS I SÆSON 24/25*

 

 

 

*20% rabat udløses ved køb af billetter til minimum 3 forskellige forestilling/events på teaterikolding.dk i indeværende sæson.

+
Nyhedsbrev
Teaterikolding.dk er et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret, Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på teater og andre kulturelle events i Kolding.