Jesper Elkjær SHOW

16.-19. august 2021

Sandheden om KOMMUNALpolitik

Der bliver ikke lagt fingre imellem, når Jesper fortæller sandheden om lokalpolitik i Kolding Kommune. Ingen lokalpolitiker, eller embedsmand for den sags skyld, kan føle sig sikker, når fortællinger fra det virkelige politiske liv fremstilles på en munter, satirisk og skælmsk facon.

Sandheden Om Kommunalpolitik – version 2,0 er et helt ny show med helt nye sange, men samtidig med rød tråd fra det første show tilbage i efteråret 2019 og januar 2020. Med undertitlen ”ud med sproget” er scenen sat for endnu flere sandheder.

Kan de tåle at se dagens lys? Det får du mulighed for selv at svare på, når du oplever Jesper på scenen, sammen med sine dygtige musikere, Karsten Bech og Jonas Kjærgaard.

 


Kreditering

Vært: Jesper Elkjær

Musik: Karsten Bech og Jonas Kjærgaard


Varighed

60-90 minutter

SPAR 20%

KØB MINIMUM 3 BILLETTER PÅ TEATER I KOLDING.DK

  • SÅ KVITTERER VI MED 20% RABAT PÅ STORT SET ALLE FORESTILLING OG EVENTS I SÆSON 24/25*

 

 

 

*20% rabat udløses ved køb af billetter til minimum 3 forskellige forestilling/events på teaterikolding.dk i indeværende sæson.

+
Nyhedsbrev
Teaterikolding.dk er et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret, Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på teater og andre kulturelle events i Kolding.