Koldings Helte

2. september 2021

Traditionen tro inviterer Business Kolding til en eksklusiv eftermiddag og aften, hvor du både får faglige oplæg, netværk og lækker middag fra Tobbers. Et event kun for iværksættere, der har startet selvstændig virksomhed i Kolding kommune indenfor de seneste tre år.

Det kræver mod og viljestyrke at starte egen virksomhed. Business Kolding vil gerne hylde jer, der har turde tage springet og blive iværksættere og vil derfor gerne invitere de iværksættere, der inden for de sidste 3 år har oprettet et CVR-nummer i Kolding Kommune til et eksklusivt netværksarrangement – selvfølgelig i trygge rammer og med god afstand.

 

Fra én hvid t-shirt til verdensomspændende succesbrand

Aftenens hovedoplæg bliver leveret af Andreas Von Der Heide. 

Andreas Von Der Heide er stifter af tøjbrandet Les Deux, der i 2015 af Euroman blev kåret som en af Danmarks vigtigste og mest lovende brands – og sidenhen er succesen kun fortsat i positiv retning. Andreas’ foredrag er topmotiverende og inspirerer og udfordrer på én gang publikum til at tænke strategisk på en kreativ og anderledes måde, og ikke mindst at turde tænke stort og gøre drømme til virkelighed.

Andreas Von Der Heide har altid haft et iværksættergen, et stort drive og en kreativitet, som han havde en drøm om at omsætte til en forretningssucces. Det lå ellers ikke lige i kortene. Efter sin tid i Livgarden, trådte han i sin fars fodspor og begyndte på jurastudiet. Det var den sikre vej, men ikke der drømmene lå.

Drømmen handlede ikke om penge, men om glæde og frihed – frihed til at udleve sine drømme, være selvbestemmende og egenrådig, og hvor ingen skulle stjæle hans kreativitet eller kapitalisere på den.

Mere iværksætteri

Vi skal også lytte til nogle af Koldings egne iværksættere, nemlig Tobbers. Udover et spændende foredrag med Andreas Von Der Heide, har Charlotte og Torben sagt ja til at tage os en tur igennem deres iværksætter-rejse. 

 

Tilmelding foregår ved “først til mølle” princippet HER

 

Program

16.00: Ankomst og velkomstdrink 

16.15: Velkomst v/ Business Kolding

16.30: Tak til Koldings Helte – v/ Borgmester Jørn Pedersen

16.45: Velkommen til DIT, MIT OG VORES TEATER – v/ Teaterdirektør Sophie Lauring – Kolding Egnsteater

17.00: Fra t-shirt til succesbrand – Andreas von der Heide – Les Deux

18.00: Pause

18.15: Middag og oplæg – Charlotte og Torben – Tobbers

18.45: Netværk 

19.30: Tak for i dag

SPAR 20%

KØB MINIMUM 3 BILLETTER PÅ TEATER I KOLDING.DK

  • SÅ KVITTERER VI MED 20% RABAT PÅ STORT SET ALLE FORESTILLING OG EVENTS I SÆSON 24/25*

 

 

 

*20% rabat udløses ved køb af billetter til minimum 3 forskellige forestilling/events på teaterikolding.dk i indeværende sæson.

+
Nyhedsbrev
Teaterikolding.dk er et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret, Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på teater og andre kulturelle events i Kolding.