JazzHouse

9. oktober 2021

Velkommen til endnu en forrygende JazzHouse Kolding aften på Foyerscenen på Kolding Egnsteater, hvor Jazz i Trekanten præsenterer to unge, fremadstormende jazzbands, DJ, billig bar og masser af hygge, som du skaber sammen med dine venner.

Program:

18:00: dørene åbner

19:00: Caktus

20:15: DJ

21:30: Refresco

22:45: DJ

23:30: vi lukker og du går videre i byen

 

Billet i døren eller på: https://ticket.livebackend.com/jazzitrekanten/e/jazzhouse-kolding-9-oktober/

 

30 kr. for unge under 30 eller studerende.

60 kr. medlemmer af en Jazzklub i Trekantområdet.

90 kr. for normal billet.

 

Om aftenens to bands:

Caktus’ musik befinder sig imellem det skrøbelige og det stærke – det smukke og det voldsomme – kammermusik og grooves. Caktus er tæt på at være en dobbelttrio, med to basser og to saxer, og med denne samklang og spejling er det oplagt at også temaer spejles, vendes, vrides og udfordres.

Det er den akustiske lyd der er i fokus og lysten til at eksperimentere og improvisere ind og ud af de ellers stramme kompositioner.

 

Line up:

Maria Dybbroe – altsax

Zeki Jindyl– altsax

Thorbjørn Kaas – cello, kontrabas,

Frederik Hagner – kontrabas

Tobias Andreassen – trommer

 

Refresco består af kendte navne på den danske scene fra forskellige bands og konstellationer og niveauet og kærligheden til musikken er tårnhøjt i dette unikke møde mellem jazz-generationer!

På debutalbummet “Avalon” fra 2019 bliver der spillet både standards og egne kompositioner og albummet er siden udgivelsen, blevet spillet flittigt på P8 Jazz. Der trækkes tråde tilbage tilbage til jazzens store koryfæer men alle bandets medlemmer bidrager med deres friske bud på hvordan jazz anno 2021 kan lyde.

Refresco er en unik gruppe på den danske scene og spiller frisk, swingende, intens og vellydende Jazz!

Line up:

Søren Høst – Sax

Jonas Due – Trumpet

Ben Besiakov – Piano

David Besiakov – Trommer

Anton Langebæk – Bas

SPAR 20%

KØB MINIMUM 3 BILLETTER PÅ TEATER I KOLDING.DK

  • SÅ KVITTERER VI MED 20% RABAT PÅ STORT SET ALLE FORESTILLING OG EVENTS I SÆSON 24/25*

 

 

 

*20% rabat udløses ved køb af billetter til minimum 3 forskellige forestilling/events på teaterikolding.dk i indeværende sæson.

+
Nyhedsbrev
Teaterikolding.dk er et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret, Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på teater og andre kulturelle events i Kolding.