ILT

1. - 2. november 2023 - produceret af Teater Next

Et yngre kærestepar er i tvivl, om de skal have et barn eller ej. Hvis de tænker for meget, kommer det aldrig til at ske, og hvis de ikke tænker sig godt om, kan det måske få katastrofale følger. I hæsblæsende tempo veksler gnistrende dialog og afvæbnende humor med rørende indsigt i nogle af livets store spørgsmål. Kan man tage klimaudfordringen seriøst og stadig leve sit liv optimalt? Hvad går i givet fald først i stykker? Planeten eller parforholdet? Kan vi tage vores ansvar for kloden for seriøst?

”Ilt” er et prisvindende og meget relevant stykke dramatik som stiller spørgsmålstegn til sit publikum om, hvordan man som verdensborger kan leve sit liv optimalt med god samvittighed og en tro på fremtiden.

“Ilt” (“Lungs)” har bl.a. fået tildelt prisen “Best New Play” i London, og med Teater Next fik “Ilt” sin første danske turnépremiere i 2022. Denne danske produktion er instrueret af Simon Boberg, som bl.a. har stået bag teatersucceserne GRÆSHOPPER på Det Kongelige Teater, MACBETH på Odense Teater og LORT på Husets Teater.

Efter forestilling onsdag den 1. november – byder direktør for Kolding Egnsteater; Jakob Tekla Jørgensen, velkommen til endnu en spændende AFTER-TALK med holdet bag forestillingen.

 

SE PROGRAMMET HER 

 

★ ★ ★ ★ ★ ★
”Fuldstændig fænomenale præstationer (…) kollosal iltindsprøjtning med al den latter der var i salen”
SCENEKANTEN

★ ★ ★ ★
”Latteren ruller (…) Berigende aften, især takket være Marie Tourell Søderberg og Christian Bergman”
XQ28

★ ★ ★ ★
”Formår at give ilt til både hjernen og hjertet”
CPH CULTURE

★ ★ ★ ★
“Teksten er forrygende og flot (…) Der grines undervejs højlydt”
SET PÅ SCENEN

“Forestillingen er stram og præcis i Simon Bobergs instruktion”
FREDERIKSBORG AMTS AVIS

“Må siges at være højaktuelt (…) I rollerne som de to unge var Marie Tourell Søderbergs og Christian Bergmans præstationer helt i top (…) Disse to unge skuespillere kan være med til at sikre vores teaterliv i lang tid fremover”
JYDSKE VESTKYSTEN


Kreditering

MEDVIRKENDE: Marie Touell Søderberg og Christian Bergman

DRAMATIKER: Duncan Macmillan

OVERSÆTTELSE: Lars Mikkelsen og Simon K. Boberg

INSTRUKTION: Simon K. Boberg

SCENOGRAFI OG LYSDESIGN: Edward Lloyd Pierce

TEATERFORLAG: Columbine Teaterförlag

PRESSEBILLEDER OG TRAILER: Louise Eriksen


Varighed

ca. 80 min. uden pause

SPAR 20%

KØB MINIMUM 3 BILLETTER PÅ TEATER I KOLDING.DK

  • SÅ KVITTERER VI MED 20% RABAT PÅ STORT SET ALLE FORESTILLING OG EVENTS I SÆSON 24/25*

 

 

 

*20% rabat udløses ved køb af billetter til minimum 3 forskellige forestilling/events på teaterikolding.dk i indeværende sæson.

+
Nyhedsbrev
Teaterikolding.dk er et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret, Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på teater og andre kulturelle events i Kolding.