Himmelsengen

29. - 30. september 2022 - Produceret af Gruppe 38

Stærke profiler i forestilling om livet og døden

Bodil Alling spiller Rosa, en kvinde, der venter på døden. Hun havde bestemt regnet med, at den skulle komme i dag. Rosa bygger sin antagelse på tre varsler, hun har fået: himlen slog revner. Der var tilbud på sokker. Og så en sidste ting, hun ikke kan huske. Men om lidt åbner himlen sig, og under æresporten står de og venter, Albert, faster Else, Bitte Palle og ærkeenglen Gabriel.

Bodil Alling er kunstnerisk leder af det mange gange prisbelønnede teater Gruppe 38, der mest laver børneforestillinger. Men denne forestilling er for voksne. Iscenesættelsen er af Hans Rønne, der ligeledes har en lang række stærke kunstneriske produktioner bag sig.

Ole Haslunds kunstnerlegat:

”Bodil Alling har ikke bare gjort Teatret Gruppe 38 landskendt som et af de bedste børneteatre herhjemme, men ligefrem verdenskendt.”

Aarhus Stiftstidende:

”I Bodil Allings sublime gestaltning oplever vi en vidunderlig hjernekrøllet fortælling, som mikser det jordnært konkrete med mirakler og skønne fabuleringer.”

 


Kreditering

Af:  Bodil Alling og Hans Rønne

Medvirkende:  Bodil Alling

Komponist og musiker:  Søren Søndberg

Iscenesættelse:  Hans Rønne

Scenograf:  Gitte Baastrup


Varighed

70 minutter uden pause 

SPAR 20%

KØB MINIMUM 3 BILLETTER PÅ TEATER I KOLDING.DK

  • SÅ KVITTERER VI MED 20% RABAT PÅ STORT SET ALLE FORESTILLING OG EVENTS I SÆSON 24/25*

 

 

 

*20% rabat udløses ved køb af billetter til minimum 3 forskellige forestilling/events på teaterikolding.dk i indeværende sæson.

+
Nyhedsbrev
Teaterikolding.dk er et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret, Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på teater og andre kulturelle events i Kolding.