H 2 Ohhhh

26. april 2025

Til alle fra 2 år og op

Tag med på en sanselig rejse gennem vandets magiske verden! Det drypper og flyder, bobler, bruser og risler. Det er én enkelt dråbe; det er stormfuldt regnvejr og et endeløst ocean. Vand omgiver os hver dag: det løber ud af haner, skyder ud af haveslanger, bærer os i swimmingpoolen eller fodrer os i suppe. Og den menneskelige krop består af vand op til 75%. H2O inviterer publikum til at opleve vand i dets visuelle og akustiske kvalitet.

 

Støttet af:

Programmet “Kultur”. Dette projekt er blevet finansieret med støtte fra Europa-Kommissionen. Denne publikation afspejler kun forfatterens synspunkter, og Kommissionen kan ikke holdes ansvarlig for nogen brug, der måtte blive gjort af de deri indeholdte oplysninger.


Kreditering

Medvirkende: Michael Lurse, Minju Kim, Anna-Sophia Zimniak

Instruktion: Barbara Kölling

Komposition: Roman D. Metzner

Scenografi: Michael Lurse

Fotos: Walter G. Breuer, A.-S. Zimniak


Varighed

ca. 30 min.

26. apr lør / KL. 09:30
H 2 Ohhh

SPAR 20%

KØB MINIMUM 3 BILLETTER PÅ TEATER I KOLDING.DK

  • SÅ KVITTERER VI MED 20% RABAT PÅ STORT SET ALLE FORESTILLING OG EVENTS I SÆSON 24/25*

 

 

 

*20% rabat udløses ved køb af billetter til minimum 3 forskellige forestilling/events på teaterikolding.dk i indeværende sæson.

+
Nyhedsbrev
Teaterikolding.dk er et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret, Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på teater og andre kulturelle events i Kolding.