DRAG, BINGO & TAPAS

30. MAJ 2024

💃🎉 Træd ind i en verden af glamour og grin med Danmarks mest strålende damer, Polly the Drag Queen & Martha Mundgodt! 💄👠

Vi inviterer dig til en aften fyldt med vanvittig underholdning, banko-ekstravaganza og ikke mindst lækker tapas fra vores café FRU MAJA! 🌟 Der er fede præmier, lækre cocktails og masser af overraskelser på programmet. Og vent – der er mere! Nyd vores udsøgte tapas, mens du griner og spiller med. Polly og Martha har deres esser klar i ærmet – mon ikke de har gemt nogle skønne overraskelser i tasken?

🎟️ Billetterne flyver afsted, så skynd dig at sikre din plads til denne hylende morsomme aften! Der er begrænsede pladser til de store armbevægelser (og endnu større parykker)! 💃✨

Husk – FRU MAJA serverer denne aften også kander med øl – kun 100,-  pr. stk. og “LIVs yndlingsdrink” i kander – 150,- pr. stk.

 

SPAR 20%

KØB MINIMUM 3 BILLETTER PÅ TEATER I KOLDING.DK

  • SÅ KVITTERER VI MED 20% RABAT PÅ STORT SET ALLE FORESTILLING OG EVENTS I SÆSON 24/25*

 

 

 

*20% rabat udløses ved køb af billetter til minimum 3 forskellige forestilling/events på teaterikolding.dk i indeværende sæson.

+
Nyhedsbrev
Teaterikolding.dk er et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret, Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på teater og andre kulturelle events i Kolding.