BRUNCH & JAZZ MED BARYL

17. august 2024

Baryl er på en indfølende, dynamisk og universel måde til stede i deres samtid. De spiller frygtløst, legende og moderne, mens de undersøger kontrasten mellem stramme kompositioner og helt frie kollektive improvisationer.

Siden deres debut i 2021 har barylerne markeret sig på den danske jazzscene. De vandt i foråret 2022 ”Jazzkonkurrencen” og har spillet udsolgte koncerter under Vinterjazz 2023. Politiken skrev: “Om ikke mange år kan barylerne ende med at blive en af landets mest efterspurgte grupper. De er i hvert fald ved at støbe fundamentet til noget rigtig stort.” Senest har de udgivet albummet “Hva´fanden sker der?” hvor bl.a. Information skriver: “Selvom bandnavnet konnoterer ballade, spiller BARYL kun slyngelnumre af den mest fornøjelige slags. Musikken er underfundig og ambitiøs uden at blive hverken fjollet eller forfængelig.”

Verden er i konstant forandring og udvikling, og Baryl har taget en beslutning om at omfavne netop dét i 2024 og fremover, hvor Baryl opstår i et nyt format, nemlig kvintetten. Fra januar 2024 vil vi opleve Baryl som kvintet med 2 saxofoner, som begge længe har spillet med Baryl, og især derfor er det kun det naturlige næste skridt for bandet.

Line-up:

Johan Jep Christensen – tenor sax

Lasse Damsgaard – alt sax

Ludvig Søndergaard – trommer

Lukas Loeb – bas

Viktoria Holde Søndergaard – vibrafon


Brunch tallerken med FRU MAJAs favoritter: 

Pocheret æg royale – Spinat, hollandaise, røget laks

Bircher müsli med frisk frugt og mascarpone

Friskbagt croissant med lufttørret skinke & marmelade

Croque Maison – Dijon sennep, Comté og skinke


Kl. 11.00: Brunch

Kl. 12.00: Koncert

Kl. 13.00: Slut

Brunch & Jazz er et samarbejde mellem af Jazz i Trekanten, Jazz6000 og Kolding Egnsteater.

Mad & Jazz er støttet af KODA Kultur, Kolding kommune og Statens Kunstfond.

17. aug lør / KL. 11:00
Brunch og Jazz: Baryl

SPAR 20%

KØB MINIMUM 3 BILLETTER PÅ TEATER I KOLDING.DK

  • SÅ KVITTERER VI MED 20% RABAT PÅ STORT SET ALLE FORESTILLING OG EVENTS I SÆSON 24/25*

 

 

 

*20% rabat udløses ved køb af billetter til minimum 3 forskellige forestilling/events på teaterikolding.dk i indeværende sæson.

+
Nyhedsbrev
Teaterikolding.dk er et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret, Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på teater og andre kulturelle events i Kolding.