Babybar

6. december 2021

Er barselslivet blevet lidt for meget bleer, skrig og Gurli Gris på repeat? Så få et break og kom ned i vores smukke omgivelser, og tag en pause fra det hele udenfor.

Til BabyBar kan du møde andre nybagte forældre, få en snak om alt det der rører sig med de små, og dele erfaringer, trætte blikke og give hinanden støtte. Der vil være plads til anbefalinger af puslebord, podcasts og putte-rutiner, men også plads til bare at være menneske, og snakke om alt andet end baby. Her er ro og energi til at være lige præcis det du har brug for, i din barsel med baby. Vi sørger for alkoholfri drinks, en god kop kaffe og lidt god (lav) musik i højtalerne.

Så kom indenfor på Kolding Egnsteater, og få lidt liv i dig selv og lad baby hygge sig med nye venner eller tage en lur i barnevognen, som vi også har plads til.

 

Her er ro for dig, mig og alle nybagte, på dit, mit og vores teater

SPAR 20%

KØB MINIMUM 3 BILLETTER PÅ TEATER I KOLDING.DK

  • SÅ KVITTERER VI MED 20% RABAT PÅ STORT SET ALLE FORESTILLING OG EVENTS I SÆSON 24/25*

 

 

 

*20% rabat udløses ved køb af billetter til minimum 3 forskellige forestilling/events på teaterikolding.dk i indeværende sæson.

+
Nyhedsbrev
Teaterikolding.dk er et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret, Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på teater og andre kulturelle events i Kolding.