Always happy airlines

25. - 26. januar 2023 - Produceret af De Damer / Atoriet

Musikalsk flyvetur med charme og noget på hjerte

Kabinepersonalet på det engang så hæderkronede luftfartsselskab Always Happy Airlines møder ind for endelig igen at komme på vingerne. Nu skal de rejselystne passagerer sendes ud i verden!

Alt går godt, lige indtil kontroltårnet melder om forsinkelser. Hvad foretager man sig så? I et fly, fyldt med passagerernes forventninger, overarbejde i benene, overenskomster, der ikke overholdes, transfers der ikke kan nås, en pandemi, der har rystet os, men også lært os om ensomhed, afmagt, samhørighed og drømmen om den store kærlighed. Stewardesserne kommer fra vidt forskellige baggrunde, og de har alle deres historie med i bagagen.

Vi spænder sikkerhedsbæltet. Vi boarder med Blæsten mod stormfulde højder, med hot lips og de høje hæle solidt plantet i jorden!

De Damer er et succesfuldt musikdramatisk ensemble, der består af seks stærke skuespillerinder. Siden 2010 har de skabt en række shows, events og forestillinger til turné i hele landet. Nu kommer de til Kolding!


Kreditering

Medvirkende: Ann Hjort, Tine Gotthelf, Nina Maria Birk, Jette Sophie Sievertsen, Pernille Albæk Andersen, Michael Hasselflug (VO)

Pilot, pianist og arrangør: Raivis Zandovskis

Iscenesættelse: Vibeke Wrede

Producent: Margit Watt-Boolsen,

Idé: De Damer

Manuskript: Jette Sophie Sievertsen


Varighed

75 min. uden pause

SPAR 20%

KØB MINIMUM 3 BILLETTER PÅ TEATER I KOLDING.DK

  • SÅ KVITTERER VI MED 20% RABAT PÅ STORT SET ALLE FORESTILLING OG EVENTS I SÆSON 24/25*

 

 

 

*20% rabat udløses ved køb af billetter til minimum 3 forskellige forestilling/events på teaterikolding.dk i indeværende sæson.

+
Nyhedsbrev
Teaterikolding.dk er et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret, Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på teater og andre kulturelle events i Kolding.