Alt. Andet. End. Andersen!

20. september 2022 - Produceret af Momentum

 Frank Thiel i sprudlende hyldest til H.C. Andersens fantasi

Du kender den om havfruen. Den om tinsoldaten. Om kejseren, Klaus’erne og alle de andre. Men hvad med alle de eventyr, H. C. Andersen aldrig fik skrevet? Hvad med alle de skæve skæbner, der rumsterede i fantasien, men som ikke blev til fortællinger?

Forestillingen tager dig på en dimensionsvandring i et multivers af alternative eventyr. Hver aften får det faste hold af skuespillere besøg af en gæstestjerne, som ikke kender manuskriptet. Og hver gang stjernen står foran et valg, er det publikum, der afgør, hvordan historien udfolder sig.

I modsætning til de klassiske fortællinger, er der således ingen, der ved, hvor historien vil ende. Én ting er dog sikker: Det her eventyr, har du aldrig set før.

Til gengæld har du måske set gæstestjernen. For det er Frank Thiel. Gennem otte år var han fast og elsket skuespiller i Mungo Park Koldings ensemble. Han har medvirket i mere end 40 spillefilm og tv-serier. Nu vender han tilbage til en scene, hvor han har fejret en stribe kunstneriske triumfer.

 

#VÆLGSELVEVENTYR #DIMENSIONSVANDRING #INTERAKTIV #ALTERNATIV #HCANDERSEN 


Kreditering

Tekst MALTE JOE FRID-NIELSEN

Iscenesættelse JESPER DUPONT
Medvirkende AMANDA BØGESTRØM ISAKSEN, ANDERS CORNELIUS
ZOFFMANN, IDA BRINCH OG MALTE JOE FRID-NIELSEN

Dramaturgi HENRIK LÜBKER

Scenografi NIKOLAJ HEISELBERG TRAP

Lysdesign CASPER LARS DØI ANDERSEN

Kostumer og rekvisitter BIRGITTE  NISBETH


Varighed

75 min. uden pause

SPAR 20%

KØB MINIMUM 3 BILLETTER PÅ TEATER I KOLDING.DK

  • SÅ KVITTERER VI MED 20% RABAT PÅ STORT SET ALLE FORESTILLING OG EVENTS I SÆSON 24/25*

 

 

 

*20% rabat udløses ved køb af billetter til minimum 3 forskellige forestilling/events på teaterikolding.dk i indeværende sæson.

+
Nyhedsbrev
Teaterikolding.dk er et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret, Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på teater og andre kulturelle events i Kolding.