Just show up

11. maj 2021

Husk Coronapas:
Ved indgangen fremvises et negativt testsvar, som højst er 72 timer gammelt, eller at du er færdigvaccineret.

Lunderskov Efterskole præsenterer: Just show up

For tredje gang vender Lunderskov Efterskoles teaterlinje tilbage til Kolding Egnsteater denne gang har de taget ca 21 dansere med. Vi er stolte af at præsentere to forestillinger i samme show.

Grundlaget for denne forestilling er påvirkninger fra vores omverden og fra os selv, en buket af fortællinger, stemninger og devising. Teater eleverne har arbejdet med pres indefra og udefra, identitet og håb, både før i og efter en tid med lockdown.

Danselinjen har arbejdet med drømmen om før og efter corona tiden – i en danseforestilling med udgangspunkt i show verdenen – forestillingen hedder “Timemachine.”

Lunderskov Efterskoles teater- og danselinjer består af i år ca. 45 performance interesserede unge mellem 15 og 17 fra hele landet.

Vi spiller 2 forestillinger d. 11. maj kl. 16.00 og 19.00 på Kolding Egnsteater

Forestillingen varer i ca. 75 minutter og der er gratis entré men billetter skal bestilles.

SPAR 20%

KØB MINIMUM 3 BILLETTER PÅ TEATER I KOLDING.DK

  • SÅ KVITTERER VI MED 20% RABAT PÅ STORT SET ALLE FORESTILLING OG EVENTS I SÆSON 24/25*

 

 

 

*20% rabat udløses ved køb af billetter til minimum 3 forskellige forestilling/events på teaterikolding.dk i indeværende sæson.

+
Nyhedsbrev
Teaterikolding.dk er et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret, Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på teater og andre kulturelle events i Kolding.