Ræk mig din hånd Ræk mig din hånd

Ræk mig din hånd

20. september 2024

Ræk mig din hånd – musikteater

 

Ingen kunstners virke er så stort, at det ikke kan koges ned til en romantisk fortælling. Det var læren, da P2 for et par år siden præsenterede Kære Carl, en podcast om to elskende. To elskende, som tilfældigvis var identiske med historiens største danske komponist og en særdeles produktiv billedhugger.

 

Meget er efterhånden sagt om forholdet mellem Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsen. Den ene har i årevis kastet glans over dansk musikliv, den anden har som så mange af hendes kolleger ventet længe på at blive skrevet ind i kunsthistorien.

 

Hver især var de vældige kunstneriske begavelser, men de var altså også hinandens ægtefolk. Og det har, på godt og ondt, fået kulturformidlere til at gå i romantisk selvsving.

www.junghans.dk

Medvirkende:

Karoline Leedo, Maria Junghans og Mikkel EgelundFRU MAJA BYDER DEM VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG AFTEN PÅ KOLDING EGNSTEATER.  VI GLÆDER OS TIL AT SPISE SAMMEN MED DEM.

Vi beder Dem huske på, at dørene åbner for bespisning en time før forestillingsstart – samt deadline for bestilling af bespisning er 1 hverdag før showet.

FRU MAJAS MÅLTID 149 KR. PR. PERSON

FRU MAJAS MÅLTID ER EN LUN RET, DER ALTID ER TILPASSET

SÆSONENS RÅVARER OG SMAGE

Bestil Deres mad når ved at klikke på ovenstående link 

20. sep fre / KL. 19:30
Ræk mig din hånd

SPAR 20%

KØB MINIMUM 3 BILLETTER PÅ TEATER I KOLDING.DK

  • SÅ KVITTERER VI MED 20% RABAT PÅ STORT SET ALLE FORESTILLING OG EVENTS I SÆSON 24/25*

 

 

 

*20% rabat udløses ved køb af billetter til minimum 3 forskellige forestilling/events på teaterikolding.dk i indeværende sæson.

+
Nyhedsbrev
Teaterikolding.dk er et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret, Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på teater og andre kulturelle events i Kolding.