KOMETEN OG LILLEBROR

7. april 2025

Kometen og Lillebror

– Jensen og Birch – et generations-clash

Den gamle skuespiller har haft en strålende karriere og opnåede tidligt tilnavnet ”kometen i dansk teater”. Det er der ganske vist ikke længere andre end ham selv, der kan huske, men han koketterer gerne med det. Han opsøges nu af sin meget yngre ”lillebror”. Det viser sig, at det ikke bare er et almindeligt familiebesøg. Den unge skuespiller vil gerne læse hos den gamle nestor. Han er lige startet i faget – og skal forberede sig på en vigtig casting. Den gamle er ellers ved at starte prøver på sin afskedsforestilling, hvor han for allersidste gang, skal spille den store hovedrolle i ”Sommer i Tyrol” – Leopold. Han er ganske vist efterhånden alt for gammel til rollen, men han har spillet den så mange gange – og der er jo også noget, der hedder sminke.

Men … måske kan han få producenten overtalt til at lade lillebroren spille rollen som piccolo i Den Hvide Hest? De starter prøver, hvor den ene har erfaring, men den anden viser sig at have det, man kalder ”funny bones” – altså et næsten overskyggende talent. Er der måske basis for jalousi?

Medvirkende:
Flemming Jensen og Lukas Birch

Instruktion
:
Lars Knutzon

07. apr man / KL. 19:30
Kometen og Lillebror

SPAR 20%

KØB MINIMUM 3 BILLETTER PÅ TEATER I KOLDING.DK

  • SÅ KVITTERER VI MED 20% RABAT PÅ STORT SET ALLE FORESTILLING OG EVENTS I SÆSON 24/25*

 

 

 

*20% rabat udløses ved køb af billetter til minimum 3 forskellige forestilling/events på teaterikolding.dk i indeværende sæson.

+
Nyhedsbrev
Teaterikolding.dk er et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret, Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på teater og andre kulturelle events i Kolding.