BACKSTAGE

25. november 2024

Backstage     

–  Komik i kulissen

I 1. akt følger vi den turnerende duo Dahl & Lillelund i den sidste times forberedelse op til deres nye show. Vi er med backstage bag scenetæppet, hvor de sidste aftaler klappes af under omklædning og stemmeopvarmning. Den bramfrie københavnerpige, Karen-Marie og den sindige jyske Søren ser ikke altid helt ens på tingene, så en del aftaler sejler, mens alarmerende problemer rask væk sparkes til hjørne.
Stemningen er med andre ord lige så højspændt, som elinstallationen i tekøkkenet, der også lige skal oplade Karen-Maries elbil!

I 2. akt oplever vi duoen on stage, foran tæppet, og ser det endelige show, og ikke mindst udfaldet af alle forberedelserne fra 1. akt – det går ikke problemfrit for sig! Men hylende morsomt bliver det alligevel, når de to sammen kaster sig ud i de mest umulige projekter.
Hør Karen-Marie synge Nik & Jay som Bakkesang, mens Søren danser riverdance, og nyd dem, når de sammen oplæser erotiske noveller og spiller hele Sound of Music på kun 9 minutter

Medvirkende:
Karen-Marie Lillelund og Søren Dahl

Forfattere:
Vase & Fuglsang

25. nov man / KL. 19:30
Backstage

SPAR 20%

KØB MINIMUM 3 BILLETTER PÅ TEATER I KOLDING.DK

  • SÅ KVITTERER VI MED 20% RABAT PÅ STORT SET ALLE FORESTILLING OG EVENTS I SÆSON 24/25*

 

 

 

*20% rabat udløses ved køb af billetter til minimum 3 forskellige forestilling/events på teaterikolding.dk i indeværende sæson.

+
Nyhedsbrev
Teaterikolding.dk er et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret, Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på teater og andre kulturelle events i Kolding.